Παραδοσιακή κατοικία στην οδό Πολυτεχνείου, Σκιάθος

3
2
€220,000

Περιγραφή Ακινήτου

Ένα σπίτι λίγα λεπτά περπατώντας από το παλιό λιμάνι, το οποίο αρχικά ήταν χτισμένο σαν αποθήκη και μετά μέχρι το 2004 ήταν μπαρ με ένα διαμέρισμα από πάνω. Τα τελευταία χρόνια έχει ανακαινισθεί εκτενώς (εσωκλείοντας υδραυλικά και ηλεκτρολογικά) για να παρέχει μια ελκυστική και ασυνήθιστη διαμονή σε τρεις ορόφους συνολικού εμβαδού 148 τ.μ. Το ισόγειο του κτιρίου έχει ανακαινισθεί προσεκτικά ώστε να επανέλθει προς εμπορική χρήση αν χρειασθεί.

Το χωλ – περίπου 5μ. x  2μ, ύψος οροφής 3,5 μ. – δάπεδο διαμόρφωση γρανίτη με ένθετο μωσαϊκό- σκαλιά οδηγούν στην

Τραπεζαρία – περίπου 3,5 μ. x 4 μ. ύψος οροφής 4,5 μ.- η αυθεντική πέτρινη τοιχοποιία έχει εκτεθεί σ’ αυτό το δωμάτιο και στην – Κουζίνα – περίπου 3,5 μ. x 3,5 μ. – που εγκαταστάθηκε το 2006 με καινούριο ενσωματομένο φούρνο / εστία, ψυγείο, καινούριο θερμοσίφωνα και υδραυλικά για το πλυντήριο. Τα πατώματα έχουν πλακοστρωθεί εξ ολοκλήρου. Το χωλ επίσης οδηγεί σε δύο τουαλέτες που εύκολα μετατρέπονται σε μπάνιο και στις σκάλες για το μεσαίο πάτωμα και το ξύλινο πατάρι που τρέχει εν μέρει πάνω από την τραπεζαρία.

Το μεσαίο πάτωμα αποτελείται από ένα δωμάτιο (περίπου 4μ. x 2μ.) προς το παρών χρησιμοποιείται σαν βεστιάριο – ντουλάπα και ένα μπάνιο με καινούριο θερμοσίφωνα, κλιματισμό και πλυντήριο ρούχων. Σκάλες με αποθηκευτικό χώρο από κάτω οδηγούν στο πάνω πάτωμα.

Το καθιστικό – περίπου 4μ. x 9μ. ύψος οροφής 4,5μ.- με δοκάρια στο ταβάνι, τζάκι που λειτουργεί, ξύλινα πατώματα – δύο μπαλκονόπορτες οδηγούν στο μπαλκόνι πάνω από μπροστινό μέρος του σπιτιού και μία μπαλκονόπορτα στη βεράντα. Στο ένα μέρος του καθιστικού σκαλιά οδηγούν σε ένα πατάρι ύπνου. Σε μία πλευρά του καθιστικού μία καμάρα οδηγεί σε ένα μικρό δωμάτιο – περίπου 4μ. x 2μ.- που χρησιμοποιείται σαν γραφείο με πόρτα που οδηγεί στην βεράντα. Αυτό το δωμάτιο ήταν αρχικά κουζίνα και όλες οι συνδέσεις νερού και ηλεκτρικού έχουν διατηρηθεί.

Το σπίτι πωλείται με όλες τις οικιακές συσκευές και την περισσότερη επίπλωση ( που φτιάχτηκε ειδικά για το σπίτι) έτσι ώστε να είναι άμεσα κατοικίσιμο.

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Ref. ID skiathos-townhouse-15 Τύπος Πώληση Κατηγορία Σπίτια Εντός Πόλης Γεωγραφική περιοχή Σκιάθος Τοποθεσία Σκιάθος Πόλη Εμβαδόν Aκινήτου 148 m2 Υπνοδωμάτια 2 Μπάνια 3 Όροφοι 3 Τιμή 220,000 €

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Τζάκι
Οικιακές συσκεύες
Επιπλωμένο

Επικοινωνήστε Μαζί μας

  (+30) 2427029179
  (+30) 6947443324
  info@prusalis.com
  facebook.com/prusalis

Βρές το στο Χάρτη